Directie

Onze directie is een tweekoppige directie. Maak hier kennis met beide dames.

Ingrid Keemink

Ingrid Keemink volgde de opleiding HBO-V en werkte op de afdeling interne geneeskunde van het Lucas/Andreas Ziekenhuis in Amsterdam. Waar zij vervolgens de interne opleiding tot kinderverpleegkundige volgde. Bij Zigzag is zij verantwoordelijk voor de financiën, aanbestedingen zorgverzekeraars en gemeenten, marketing, beleid en indicatiestelling.

Petra de Jong

Petra de Jong volgde de opleiding HBO-V en werkte als kinderverpleegkundige en teamleidster op de kinderafdeling van het Lucas/Andreas Ziekenhuis te Amsterdam. Bij Zigzag richt zij zich op HRM, kwaliteit, beleid en indicatiestelling.

Wij zijn trots op de rol die Zigzag als gespecialiseerd verpleegkundig kinderdagverblijf in de regio vervult

Wie zijn wij?

Zigzag is een verpleegkundig kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar met een (chronische) ziekte, langdurige ziekte en/of beperking. Kortom: voor ieder kind dat intensieve zorg en nét dat beetje extra aandacht nodig heeft om op te groeien tot een zelfstandig individu.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kindzorg en bieden de voorwaarden, de zorg, de aandacht en de voorzieningen om een kind op de juiste manier te stimuleren zodat het zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Ons team bestaat uit betrokken, gepassioneerde en gediplomeerde (kinder)verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers. Wij garanderen uitstekende zorg en hopen een bijdrage te kunnen leveren aan de balans tussen de zorg voor een kind en de ouders.

U vindt ons in Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West en in Hoorn.

zigzag gewoon bijzonder voor uw kind!

home