Ouderbrochure

Kiest u voor Zigzag dan kiest u voor kinderopvang in kleine groepen met maximaal 10 kinderen, gekwalificeerde medewerkers, specialistische zorg, een gedegen pedagogisch beleid én individuele aandacht voor ieder kind.

Onze kleinschalige groepen bieden kinderen een veilige, stimulerende omgeving die ze uitnodigt om spelenderwijs te leren en te ontwikkelen. Gekwalificeerde (kinder)verpleegkundigen bieden de gewenste zorg. Pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen in hun spel en zorgen voor nieuwe impulsen en activiteiten die kinderen uitdagen zodat ze zich verder gaan ontplooien.

Ouderbrochure

Wat we doen, hoe het werkt en wat als uw kindje naar Zigzag komt? Het staat  beschreven in onze ouderbrochure.

 

Downloaden

Wilt u onze ouderbrochure doorlezen? Dat kan. Download hier de ouderbrochure.

Wie zijn wij?

Zigzag is een verpleegkundig kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar met een (chronische) ziekte, langdurige ziekte en/of beperking. Kortom: voor ieder kind dat intensieve zorg en nét dat beetje extra aandacht nodig heeft om op te groeien tot een zelfstandig individu.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kindzorg en bieden de voorwaarden, de zorg en de voorzieningen om uw kind op de juiste manier te stimuleren zodat het zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Ons team bestaat uit betrokken, gepassioneerde en gediplomeerde verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers. Wij garanderen uitstekende zorg en hopen een bijdrage te kunnen leveren aan de balans tussen de zorg voor uw kind en de zorg voor uzelf.

U vindt ons in Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West en in Hoorn.

zigzag gewoon bijzonder voor uw kind!

home