Pedagogisch medewerker

Voor de uitbreiding van ons team zoekt Zigzag een pedagogisch medewerker, locatie Amsterdam voor 24-32 uur.

“Help jij ons ontwikkelen”?

Bij Zigzag zorg je voor je ‘eigen’ kinderen en help je mee om de kinderen zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen. En dat doe je met een leuk en jong team ervaren collega’s. Met elkaar denken we na over nieuwe projecten en de organisatie-ontwikkeling. Wat mag jij verwachten en wat vragen we van jou?

Als pedagogisch medewerker bied je een veilige en stimulerende omgeving. Je stelt pedagogische ontwikkel- en zorgdoelen op, gevolgd door een leefplan. Je hebt een opleiding MBO pedagogische medewerker niveau 4, HBO SPH of HBO pedagogiek.

Van ons ‘krijg’ je leuke collega’s, eigen verantwoordelijkheid en salaris dat bij deze functie hoort conform de Cao-ziekenhuizen.

Benieuwd naar de volledige functieomschrijving?

Klik hier

 • Historie van Zigzag
  Historie van Zigzag

  Zigzagzorg is in 2003 opgericht door Petra de Jong en Ingrid Keemink. De twee gespecialiseerde kinderverpleegkundigen startten, na een loopbaan in de reguliere zorg, als pioniers met een verpleegkundig kinderdagverblijf.

  Lees meer
 • Specialisaties
  Specialisaties

  Zigzag biedt verpleegkundige en gespecialiseerde kindzorg voor kinderen van 0 – 4 jaar op twee locaties in Amsterdam (Amsterdam-Zuid en Amsterdam-West) en een locatie in Hoorn. Onze kinderdagopvang is er voor elk kind dat intensieve zorg of nét dat beetje meer aandacht nodig heeft.

  Lees meer
 • Missie en zorgvisie
  Missie en zorgvisie

  Missie en visie geven richting aan een organisatie. Een duidelijke missie geeft focus, verbindt en motiveert de medewerkers. Hier een toelichting op de missie en visie van Zigzag.

  Lees meer
 • Organisatie
  Organisatie

  Zigzagzorg BV is in 2003 door particuliere initiatiefnemers als onderneming gestart. Zigzagzorg heeft een locatie in Amsterdam-Zuid, Amsterdam- West en in Hoorn.

  Lees meer
home