Onze dochter Celeste is geboren met het Prader-Willi syndroom.

Onze dochter Celeste is geboren met het Prader-Willi syndroom. Hierdoor loopt haar ontwikkeling wat anders dan haar leeftijdsgenootjes en krijgen we in de toekomst een paar uitdagingen. Na de geboorte en definitieve diagnose stortte onze wereld in. We hebben twee maanden intens verdriet gevoeld. Daarna waren we weer even gelukkig (of gelukkiger?) als voor deze heftige periode. Wij vinden het superfijn dat Celeste bij Zigzag zit.

Nu zien wij geen meisje dat een afwijking heeft. Wij zien haar als volwaardig en met haar eigen karakter. Qua knuffel-gehalte en sociale vaardigheden stijgt Celeste boven alles en iedereen uit!
Uiteraard is Zigzag professioneel, maar het vertrouwen is voor ons veel belangrijker. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Met Celeste zijn er soms uitdagingen. Dan zijn liefde, aandacht, zorg en vertrouwen vele malen belangrijker. Haar karakter en behoeftes passen simpelweg niet in een procedure of Excel-sheet.

Celeste is als een puzzelstukje wat soms van vorm verandert – ook tijdens het leggen. Zigzag is het puzzelstukje dat zich iedere keer kan aanpassen om de puzzel compleet te maken. Ook als het puzzelstukje harde randjes heeft of ineens zit vastgeplakt. Zigzag beweegt mee.

Wij zouden Zigzag altijd aanraden bij ouders!

zigzag gewoon bijzonder voor uw kind!