Sandra Lodewijks over Djenna’s wild west story

Djenna werd geboren op vrijdag de 13de. Zij was rustig en tevreden maar dronk erg weinig, sliep veel en had veel last van haar darmpjes.

Toen ze 4 maanden was bleek zij een chromosomenafwijking te hebben waar nog niet zoveel bekend over is. De problemen werden erger en met 13 maanden kreeg zij een neus-maag sonde en sondevoeding. Kort daarna werd een malrotatie in haar darmen vastgesteld, een aangeboren afwijking.

Gelukkig kwam Zigzag op ons pad…

Ik had op de afdeling van het ziekenhuis al een folder gelezen en goede berichten gehoord van het ziekenhuispersoneel, maar vond het moeilijk om een stap te maken, omdat ik me afvroeg of Djenna daar ook thuishoorde. Nou, we weten intussen dat Djenna bij Zigzag goed op haar plaats is. Haar ontwikkeling is zo hard vooruit gegaan. Het geeft ons ook een goed gevoel dat er een verpleegkundige en pedagogisch medewerkster aanwezig is. We bespreken veel met hun. Het is ook fijn dat de fysio en de logopedist op Zigzag kunnen komen én het is ook fijn om eens een dag niet bezig te hoeven zijn met de zorg van onze prinses en dat Zigzag deze zorg overneemt.

Momenteel zit Djenna volledig aan de sondevoeding en heeft een behoorlijke aversie tegen eten ontwikkeld. Haar malrotatie in het verleden en de buikmigraine die er nog is, is hier debet aan.

zigzag gewoon bijzonder voor uw kind!