Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. We werken dagelijks aan het verbeteren en optimaliseren van onze diensten. Uw ervaringen helpen daarbij. Wilt u uw ervaring delen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder meer over deze evaluatiemomenten.

Wij houden twee keer per jaar een evaluatie met ouders over het welzijn van hun kind op de groep. Dit doen we aan de hand van een persoonlijk gesprek. Voorafgaand aan het gesprek vult u een evaluatieformulier in. Hierop geeft u bijvoorbeeld aan of uw kind zich prettig voelt op de groep, of de zorg naar tevredenheid verloopt en hoe u de communicatie met de groep ervaart.

Klant Tevredenheid Onderzoek (KTO)

Eenmaal in de twee jaar vragen wij u mee te werken aan een onafhankelijk online Klant Tevredenheid Onderzoek (KTO). Wat houdt dit in? Wij vragen uw mening over een groot aantal zaken waar u bij Zigzag mee te maken heeft. Denk aan onderwerpen als netheid, hygiëne, veiligheid, het verpleegkundig en pedagogisch klimaat en de zakelijke dienstverlening.

Bent u helemaal tevreden? Ook dan horen we het graag!

Einde opvang

Verlaat uw kind onze kinderopvang? Dan vragen wij u het ‘Einde Opvang’-evaluatieformulier in te vullen.

Wat doen we met de uitkomsten?

Al deze gegevens helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. De locatiemanager bespreekt alle evaluatieformulieren met de pedagogisch medewerkers en verpleegkundigen van de groep.

De uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek geven een goed beeld van de hele organisatie. Zijn de uitkomsten bekend dan onderzoeken we de kritische punten. We voeren, indien nodig, verbeteringen door. Dit geldt per locatie of voor de organisatie als geheel. De antwoorden op de open vragen van het Onderzoek naar klanttevredenheid sorteren we per locatie en nemen deze door met de betreffende locatiemanager en het team.

Uw mening telt

Het is belangrijk dat u uw mening geeft. Alleen op deze manier kunnen wij onze dienstverlening zo optimaal mogelijk aan u en uw kind aanbieden. Bent u helemaal tevreden met alles? Ook dan is het fijn om uw mening te horen, zeker voor onze medewerkers!

De meest recente rapportage van het Klanttevredenheidonderzoek kunt u hier downloaden.

zigzag gewoon bijzonder voor uw kind!

home