Stageplaatsen

Zigzag is door SBB erkend als leerbedrijf. Wij bieden stageplaatsen aan voor de opleidingen: SPW niveau 4, SPH, MBO verpleegkunde niveau 4 en HBO-V studenten.

Wij hebben ruimte voor stageplekken op onze locaties. Een stagiaire werkt boventallig en wordt begeleid door een van de pedagogisch medewerkers of door een verpleegkundige. Die medewerker is eindverantwoordelijk voor het handelen van de stagiaire.

Stage lopen?

Wil je stage lopen op een van onze locaties? Neem dan contact met ons op. Sollicitaties voor stageplaatsen kunt u mailen naar info@zigzagzorg.nl.

Wij hebben altijd plek voor leuke stagiaires met passie voor het vak

Wie zijn wij?

Zigzag is een verpleegkundig kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar met een (chronische) ziekte, langdurige ziekte en/of beperking. Kortom: voor ieder kind dat intensieve zorg en nét dat beetje extra aandacht nodig heeft om op te groeien tot een zelfstandig individu.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kindzorg en bieden de voorwaarden, de zorg en de voorzieningen om een kind op de juiste manier te stimuleren zodat het zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Ons team bestaat uit betrokken, gepassioneerde en gediplomeerde (kinder)verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers. Wij garanderen uitstekende zorg en hopen een bijdrage te kunnen leveren aan de balans tussen de zorg voor een kind en de zorg voor de ouder zelf.

U vindt ons in Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West en in Hoorn.

home