Tarieven en vergoedingen

Het goede nieuws is: de opvang van uw kind wordt volledig vergoed. Het is alleen wel zo dat vergoedingen uit verschillende ‘potjes’ kunnen komen. Bij welk loket u moet aankloppen ligt aan de zorgvraag van uw kind.

Om in aanmerking te komen voor een plaatsing op ons verpleegkundig kinderdagverblijf  is een indicatie nodig. Zigzag biedt zorg in het kader van de Zorgverzekeringswet (Zvw). Een verwijzing van de specialist is een voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze vorm van zorg.

Daarnaast biedt Zigzag ook zorg in het kader van de Jeugdwet. Al deze zorgvormen worden geleverd middels Zorg in Natura (ZIN) of een Persoons Gebonden Budget (PGB).

Heeft u vragen hierover of wilt u ondersteuning bij de aanvraag? Laat het ons weten, wij helpen u graag!

Reguliere kinderopvang

Reguliere kinderopvang is alleen mogelijk voor broertjes en zusjes van het geplaatste kind. Om gebruik te kunnen maken van de kinderopvangvergoeding dienen beide ouders te werken. Soms is het mogelijk om in bepaalde situaties een Sociaal Medische Indicatie (SMI) aan te vragen bij de gemeente.

De opvang van uw kind wordt volledig vergoed. De vraag is alleen uit welk potje?

Tarieven

Zigzag hanteert voor de reguliere opvangplekken de volgende tarieven:

Amsterdam West
Tarief = € 8,02
Registratienummer = 199671667

Amsterdam Zuid
Tarief = € 8,02
Registratienummer = 180247827

Hoorn
Tarief = € 8,02
Registratienummer = 150819857

Voor meer informatie en onze registratienummers download u hier het document tarieven kinderopvang Zigzag 2019.

Toeslag berekenen

Als u wilt weten hoeveel kinderopvangtoeslag u in een jaar kunt krijgen, maak dan een proefberekening op www.belastingdienst.nl.

zigzag gewoon bijzonder voor uw kind!

home